Tekstgrootte: Voorkeuren

08-04-2015Open Huis Ronald McDonald Arnhem

Open Huis Ronald McDonald Arnhem

Op zondag 19 april tussen 11.00 en 16.00 uur staan de deuren van het Ronald McDonald huis in Arnhem open voor iedereen. In het Ronald McDonald Huis Arnhem komen ouders, broertjes en zusjes van kinderen en jongeren (0-25 jaar) die onder behandeling zijn bij RMC Groot Klimmendaal of ziekenhuis Rijnstate, om zich even te ontspannen. Voor een langer verblijf kunnen zij overnachten in één van de appartementen. Ook biedt het Huis gezinsvakanties aan voor gezinnen met een kind met een langdurige ziekte of ernstige beperking.

Iedereen is deze dag welkom voor een rondleiding in het Huis en een gesprek met vrijwilligers en ouders. Tijdens het Open Huis kunt u zien wat dit huis de ouders en kinderen te bieden heeft. Voor kinderen zijn er diverse leuke activiteiten, waaronder een loterij met veel mooie prijzen. Daarnaast kunt u genieten van een hapje en een drankje en zijn er bijzondere ‘Huis’ cadeaus te koop. De opbrengst van extra activiteiten komt ten goede aan Ronald McDonald Huis Arnhem.

Iedereen is welkom tijdens het Open Huis op zondag 19 april. Ronald McDonald Huis Arnhem is gevestigd op het dak van RMC Groot Klimmendaal (gebouw A) aan de Heijenoordseweg 5 in Arnhem.

Kijk voor meer informatie op: www.ronaldmcdonaldhuisarnhem.nl

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook