Tekstgrootte: Voorkeuren

27-08-2019Open Dag Zintens op donderdag 10 oktober

Afbeelding: Aankondiging vierkant socmed

Zintens is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en gespecialiseerd in arbeidsrevalidatie. Met diagnostiek, advies en training brengten wij mogelijkheden in kaart en werken we aan herstel en optimale inzetbaarheid van cliënten. Speciaal voor zorgprofessionals zoals huisartsen, specialisten, verzekeringsartsen, bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen organiseren wij op donderdag 10-10 van 16.00 - 18.30 uur een Open Dag. 

Programma

Tijdens onze Open Dag laten we graag zien welke mogelijkheden de specialisten van Zintens bieden op het gebied van Arbeidsrevalidatie  en Vroege Interventie. We bieden bezoekers de mogelijkheid om te ervaren hoe wij Virtual Reality inzetten als onderdeel van de behandelingen  met gebruik van de GRAIL. Er zijn doorlopend casuïstiekbesprekingen en rondleidingen bij onze Arbeidsrevalidatie werkplaats.

Sessies

  • Arbeidsrevalidatie na Niet-Aangeboren Hersenletsel

Dr. Dirk Bertens gaat in zijn presentatie in op beperkte belastbaarheid na hersenletsel. “In de chronische fase na hersenletsel ervaren veel patiënten blijvende problemen op dit gebied. Tijdens de sessie kijken we samen naar oorzaken, onderzoek en de behandeling van deze problematiek.”
Dr. Dirk Bertens is GZ-psycholoog in opleiding tot specialist klinische neuropsychologie

  • Het nut van Vroege Interventie bij onverklaarde klachten

Dr. Eleonore Verhaak vertelt over de rol van de hersenen bij onverklaarde chronische klachten, zoals chronische pijn, vermoeidheid en cognitieve problemen. Wat kun je doen bij een chronisch ontregeld pijnsyndroom
Dr. Eleonore Verhaak is Revalidatiearts bij Zintens

Meer informatie over het programma, de GRAIL en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u op www.zintens.nl/opendag

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook