Tekstgrootte: Voorkeuren

13-11-2014Ook RMC Groot Klimmendaal werkt aan Sneller Herstel

Sneller Herstel

RMC Groot Klimmendaal is in vergevorderd stadium om partner te worden in het ambitieuze samenwerkingsverband HAN Centre of Expertise Sneller Herstel. Hierin slaan belangrijke kennis- en zorgpartners uit Oost-Nederland de handen ineen om de (revalidatie)zorg te verbeteren door praktijkgericht onderzoek.

Het samenwerkingsverband heeft als doel om sneller herstel van cliënten te bewerkstellingen voor lagere kosten met beter opgeleide zorgprofessionals. Hoger onderwijs, zorginstellingen en bedrijven realiseren samen deze verbeteringen. Studenten leren hierdoor in de praktijk en professionals kunnen direct met verbeteringen aan de slag.

RMC Groot Klimmendaal werkt binnen HAN Centre of Expertise Sneller Herstel onder andere samen met Radboud UMC en ZZG Zorggroep. Meer informatie leest u via deze speciale website.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook