Tekstgrootte: Voorkeuren

30-11-2017NVRF Revalidatiecongres bij Klimmendaal

NVRF Revalidatiecongres bij Klimmendaal

Vandaag, 30 november, organiseert de NVRF (Nederlandse vereniging voor Revalidatie Fysiotherapeuten) het revalidatiecongres ‘Bewegingsanalyse’. Het congres vindt plaats in de theaterzaal van Klimmendaal aan de locatie Heijenoordseweg in Arnhem.

In het programma geven Marieke Arts, productspecialist GRAIL, en Laura Droog, fysiotherapeut, van Klimmendaal de presentatie ‘GRAIL-looptraining en –analyse met virtual reality’.

Wilt u meer informatie? Kijkt u dan hier voor meer informatie over de NVRF en het congres en hier voor meer informatie over beweeganalyses bij Klimmendaal en de GRAIL.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook