Tekstgrootte: Voorkeuren

29-09-2015Nieuwsbrief verwijzers verstuurd

Afbeelding: Verwijzersnieuwsbrief 2015

Deze week is de zesde digitale nieuwsbrief aan onze verwijzers verstuurd. Hierin worden artsen, behandelaars en andere verwijzers geïnformeerd over de meest actuele ontwikkelingen binnen RMC Groot Klimmendaal. Bent u verwijzer en heeft u de digitale nieuwsbrief gemist? Hier kunt u de nieuwsbrief online lezen. Wilt u zich graag aanmelden om de verwijzersnieuwsbrief vier keer per jaar in uw mailbox te ontvangen? Klik dan hier om direct in te schrijven.

Tip voor uw cliënten: wij hebben ook een nieuwsbrief voor cliënten en andere geïnteresseerden. Via deze link kunnen uw cliënten zich opgeven voor de cliëntennieuwsbrief.

 

 

 

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook