Tekstgrootte: Voorkeuren

02-10-2017Nieuwsbrief Stichting Vrienden

Link: https://www.klimmendaal.nl/ToonNieuwsbrief.aspx?x=rYXyJj8FJRM70AFdjgGDDmOxAvWj_NPyypeQ_aN_DMXuOmKFmih7lF37-ig_2ny8

De Stichting Vrienden van Klimmendaal houdt zich bezig met het verkrijgen van geldmiddelen ten behoeve van bijzondere projecten in Klimmendaal. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een extra sportrolstoel, hulpmiddelen voor communicatie zoals iPads, een aangepaste schommel voor de peuters, een dvd-speler in huiskamer of innovatieve projecten ten behoeve van behandelmethoden. De Vrienden hebben in de afgelopen jaren al vele projecten mogelijk kunnen maken dankzij giften en bijdragen van particulieren en bedrijven.

Nieuwsbrief
Kent u de nieuwsbrief van de Stichting Vrienden van Klimmendaal al? Deze is onlangs weer uitgekomen. Lees de nieuwsbrief en meld u aan voor de volgende nieuwsbrieven.

Wordt u ook onze vriend?
Steeds meer mensen worden Vriend van Klimmendaal. Gelukkig maar, want het aantal aanvragen stijgt en we willen met onze steun graag zoveel mogelijk mensen helpen. Daarom nodigen we u van harte uit om ook lid te worden van de Vrienden van Klimmendaal. U vindt meer informatie en een aanmeldformulier op onze vriendenpagina.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook