Tekstgrootte: Voorkeuren

26-10-2017Nieuws vanuit de Cliëntenraad oktober 2017

Nieuws vanuit de Cliëntenraad oktober 2017

Jaarlijks overleg
Begin september was de Cliëntenraad uitgenodigd voor een jaarlijks overleg met zowel de Raad van Bestuur als de Raad van Toezicht van Klimmendaal. Bij dit overleg waren meerdere adviesorganen uitgenodigd. Het was een verhelderende en prettige vergadering, waarbij ieders inbreng er echt toe deed. Er werd geluisterd, doorgevraagd en open over de toekomst van Klimmendaal gesproken. We hebben het idee dat Klimmendaal goed is vertegenwoordigd met deze raden. Alle partijen zijn zeer betrokken en bewust van wat er zoal speelt in de revalidatiewereld.

Enquête gastvrijheid
Klimmendaal houdt doorlopend een patiënttevredenheidsonderzoek onder patiënten  op alle locaties. Aanvullend daarop draagt de Clientenraad elk jaar een thema aan voor een jaarlijkse enquête onder patiënten. Dit keer heeft de Clientenraad voor het thema gastvrijheid gekozen. Binnenkort ontvangt ook u mogelijk deze enquête over gastvrijheid via de mail, waarin u wordt gevraagd naar uw ervaringen. Wij zien uit naar uw reactie!

Even voorstellen
Per 1 juli jl. is de heer Alderik Cornelisse lid van de Cliëntenraad. Binnen de revalidatiewereld is hij geen onbekende. Hij is ruim 20 jaar hierin werkzaam geweest. Hij neemt plaats in de twee commissies: Financiën & Strategie en Sport & PR. Op deze pagina stelt Alderik Cornelisse zich aan u voor.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook