Tekstgrootte: Voorkeuren

31-12-2014Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Per 1 januari 2015 is de heer H.P.S. Baks benoemd als voorzitter van de Raad van Toezicht van Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal.
De heer F.J.M. Werner heeft per 1 januari 2015 zijn functie als voorzitter van de Raad van Toezicht beëindigd.

Wij zijn verheugd dat de heer Baks als betrokken en ruim ervaren toezichthouder tot voorzitter van RMC Groot Klimmendaal is benoemd.
De heer Baks heeft diverse bestuurs- en adviesfuncties in de zorgsector. Hij is 23 jaar werkzaam geweest bij ABN Amro, waarvan de laatste 7 jaar (tot 2006) Vice President Public Sector. Ook was hij betrokken bij de liberalisering van de zorgsector in Nederland. De heer Baks is sectorbreed actief op gebieden als bestuursvraagstukken, fusie/samenwerking, de relatie zorgaanbieders/gemeenten, businesscases, huisvesting en financiering/bekostiging.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook