Tekstgrootte: Voorkeuren

28-03-2014Nieuwe voorstelling KABOEM!

KABOEM!

Op 25 mei geeft de slagwerkgroep KABOEM! een voorstelling in de theaterzaal van RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem. KABOEM! bestaat uit bijna dertig kinderen die onder begeleiding van onze muziektherapeut trommelen op slagwerkinstrumenten uit de hele wereld.

De helft van de groep bestaat uit leerlingen van Lichtenbeek, school voor speciaal onderwijs. De leerlingen werken binnen ritmegroepen van RMC Groot Klimmendaal aan diverse doelen op het gebied van spraak- en taalontwikkeling en motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling. De ritmegroep is een combinatiebehandeling van muziektherapie en logopedie of ergotherapie. De andere helft van de groep bestaat uit leerlingen van de West-Arnhemse Muziek Vereniging. KABOEM! is een fraai voorbeeld van integratieprojecten waarmee RMC Groot Klimmendaal al meer dan dertig jaar aan de weg timmert.

De gloednieuwe voorstelling belooft een bijzonder spektakel te worden met filmprojectie en een lichtshow! Houd voor het tijdstip en reserveringen onze website in de gaten. De voorverkoop start eind april.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook