Tekstgrootte: Voorkeuren

07-07-2017Nieuwe namen peutergroepen

Nieuwe namen peutergroepen

Onlangs zijn tijdens de jaarlijkse musical van de peuters van Klimmendaal de nieuwe namen van de therapeutische peutergroepen gelanceerd! Uit het bos waar de voorstelling zich afspeelde, kwamen ineens schitterende vossen, vlinders, uilen en konijnen tevoorschijn! Deze dieren zijn vanaf nu tevens de namen van de peutergroepen van Klimmendaal.

Therapeutische peutergroepen
De therapeutische peutergroepen zijn speciaal bedoeld voor kinderen met een lichamelijke of meervoudige beperking in de leeftijd van anderhalf tot vier jaar. De peutergroep biedt een veilig en uitdagend klimaat waarbinnen de ontwikkeling van uw kind wordt gestimuleerd en fysiotherapie, ergotherapie en logopedie kunnen worden gegeven. Dit gebeurt zowel individueel als groepsgewijs. Meer informatie leest u op deze pagina waar u tevens een kort filmpje over de peutergroepen kunt bekijken.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook