Tekstgrootte: Voorkeuren

12-02-2014Nieuwe liedjes uit Flashbackvoorstelling

Flashbackvoorstelling

Op de website van RMC Groot Klimmendaal staan drie nieuwe liedjes die live zijn gezongen tijdens de laatste Flashbackvoorstelling. In het lied helm waarschuwt een jongen om nooit zonder helm op een opgevoerde brommer te rijden. De jongen is zelf het bewijs dat het slecht kan aflopen. Daarnaast zijn de muziekfragmenten geknakt en onzichtbaar te beluisteren.

Onder de naam Flashback maken cliënten van RMC Groot Klimmendaal met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) muziektheaterproducties over hun persoonlijke ervaringen. De deelnemers van Flashback hebben hersenletsel opgelopen door bijvoorbeeld een hersenbloeding, hersentumor of een verkeersongeluk. De afgelopen maanden hebben ze gerevalideerd binnen RMC Groot Klimmendaal of het zijn leerlingen van Brein Support.

Tijdens de multimediavoorstelling van Flashback zijn eigentijdse liedjes, korte filmpjes, toneel en aangrijpende poëzie te zien. In de voorstelling verbeelden de deelnemers de grote ommekeer in hun leven en hoe ze met de vaak moeilijke nieuwe situatie omgaan. Door Flashback kunnen de deelnemers enerzijds zelf hun beperking beter verwerken, en anderzijds anderen informeren over hun vaak onzichtbare beperking.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook