Tekstgrootte: Voorkeuren

06-11-2015Nieuwe folder: Somatoforme klachten

Folder somatoforme klachten

Jongeren met langdurige lichamelijke klachten zonder verklarende lichamelijke of medische oorzaak, hebben meestal last van bijkomende psychische en sociale problemen. Veel van de klachten zoals chronische vermoeidheid, pijn in armen of benen of duizeligheid verdwijnen na uitleg of geruststelling van een arts. Bij sommige jongeren is dit niet voldoende.

De revalidatiebehandeling bij somatoforme klachten richt zich op het anders leren omgaan met klachten, zodat er een positieve spiraal in werking treedt. Hierdoor is het mogelijk om actiever te worden op het gebied van school, sport, sociale contacten en andere vrijetijdsbesteding. Meer informatie over deze revalidatiebehandeling binnen ons Expertisencentrum Kinderen & Jongeren leest u in de nieuwe folder die vanaf nu in onze folderrekken en (digitaal) op onze website beschikbaar is. Klik hier voor de digitale versie van de folder.

 

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook