Tekstgrootte: Voorkeuren

30-01-2015Nieuwe folder Parkinson en Parkinsonisme

Nieuwe folder Parkinson en Parkinsonisme

De ziekte van Parkinson is een chronische progressieve neurologische aandoening. Bij deze ziekte gaat de ‘automatische piloot’ haperen, waardoor patiënten te maken kunnen krijgen met diverse stoornissen. Deze stoornissen kunnen beperkingen geven in activiteiten als lopen, aankleden, spreken, eten en drinken. Tevens kunnen mensen belemmerd zijn in hun sociale en maatschappelijke participatie. De ziekte is niet te genezen.

De revalidatiebehandeling is gericht op het verminderen van symptomen en daarmee verbeteren van de kwaliteit van leven. Revalidatie Medisch Centrum (RMC) Groot Klimmendaal beschikt over specialistische kennis en faciliteiten om mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonisme te behandelen. Meer informatie hierover leest u in de nieuwe folder die vanaf nu in de folderrekken en (digitaal) op onze website beschikbaar is. Klik hier voor de digitale versie van de folder.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook