Tekstgrootte: Voorkeuren

08-06-2018Nieuwe folder over Vroege Interventie

Nieuwe folder over Vroege Interventie

Werk is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven. Wanneer iemand klachten krijgt waarvoor geen of onvoldoende medische oorzaak wordt gevonden, kan men zich angstig, somber, gefrustreerd of onbegrepen voelen. Dat kan ervoor zorgen dat iemand verzuimt van werk (of dat dit dreigt te gebeuren). Terugkeer naar het eigen werk kan dan als een probleem worden ervaren.

Zintens Arbeid en Gezondheid helpt bij de terugkeer naar werk. In een training van vijftien weken worden stappen gezet waardoor de cliënt weer de regie krijgt over zijn of haar eigen leven en werk. We coachen en begeleiden de cliënt niet alleen op de dagen dat hij of zij bij ons is, maar ook op het werk.We plannen werkbezoeken, waarin we samen met de cliënt en de werkgever bespreken hoe de terugkeer in werk verloopt en wat nodig is om deze terugkeer tot een succes te maken voor alle partijen.

Lees alles over de training in de nieuwe folder Vroege Interventie.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook