Tekstgrootte: Voorkeuren

06-07-2018Nieuwe folder over revalidatie tijdens en na kanker

Nieuwe folder over revalidatie tijdens en na kanker

Een medische behandeling voor kanker is zwaar, ook nadat de behandeling is afgerond. Het heeft veel impact. Lichamelijk, maar ook op het emotionele, cognitieve en/of sociale vlak. Klimmendaal biedt daarom een revalidatieprogramma-op-maat aan mensen met kanker. Hierin kunnen patiënten tijdens en na hun medische behandeling voor kanker verder werken aan hun herstel en een nieuw evenwicht in hun leven.

Wat is revalidatie tijdens en na kanker? Tijdens het revalidatieprogramma wordt aan de hand van verschillende modules aan diverse doelen gewerkt. Deze doelen worden samen met de behandelaars besproken tijdens de intake in de eerste week.

Lees alles over revalidatie na en tijdens kanker in onze nieuwe folder.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook