Tekstgrootte: Voorkeuren

09-05-2018Nieuwe folder over arbeidsonderzoek

Nieuwe folder over arbeidsonderzoek

Wat gebeurt er als u niet meer kunt werken? Voor veel mensen vormt werk een belangrijk onderdeel van hun leven. Als u door een ziekte of ongeval uw werk niet meer kunt doen, heeft dat veel impact.

De afdeling Zintens van Klimmendaal biedt ondersteuning in het proces naar arbeidsre-integratie. Vaak begint dit met een arbeidsdiagnostisch onderzoek, waarin onderzocht wordt wat uw huidige mogelijkheden en beperkingen zijn op het gebied van werk.

Als u werk heeft, krijgt u heldere adviezen over de mogelijkheden voor het hervatten van uw werk. Als u geen werk heeft of duidelijk is dat u uw huidige werk niet meer kunt uitvoeren, wordt in het onderzoek aandacht besteed aan een oriëntatie op geschikte beroepen en eventuele opleidingen.

Lees alles over dit onderzoek in de nieuwe folder Arbeidsdiagnostisch onderzoek.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook