Tekstgrootte: Voorkeuren

02-06-2015Nieuwe filmpjes Flashback

Nieuwe filmpjes Flashback

Er staan nu twee nieuwe filmpjes online uit de afgelopen Flashback voorstelling. In deze filmpjes delen twee deelnemers van de drukbezochte jubileumvoorstelling van mei 2015 hun ervaringen. Deze voorstelling was georganiseerd met medewerking van Arnhemse dansorganisatie Introdans.

Onder de naam Flashback maken cliënten van RMC Groot Klimmendaal met niet aangeboren hersenletsel (NAH) muziektheaterproducties over hun persoonlijke ervaringen. Dit doen zij via allerlei podiumkunsten zoals zang, rap, poëzie, dans, multimedia, toneel en film! Tijdens Flashback komt niet alleen de oorzaak van het hersenletsel aan bod, maar ook de wijze waarop het leven door NAH verandert en hoe je daarmee omgaat. Op onze website en ons YouTube kanaal zijn verschillende Flashbackfilmpjes te bekijken.

Hieronder vindt u de twee nieuwe filmpjes. Kijkt u mee?

Klik hier om het filmpje te bekijken van Ed: in het filmpje Spin in het web ziet u hem worstelen met taken in zijn werk.

Klik hier om het filmpje te bekijken met Rob: in het filmpje Sporen leeft u mee met Rob en zijn gezin.

Voor het totaaloverzicht van filmpjes op het Youtubekanaal van RMC Groot Klimmendaal kunt u hier kijken.

Wilt u de volledige voorstelling van Introdans zien? De voorstelling Invisibly Visible is op 25, 26 en 27 juni in Stadstheater Arnhem te bekijken. Voor meer informatie over deze voorstelling kunt u hier kijken.
 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook