Tekstgrootte: Voorkeuren

08-08-2014Nieuwe film Voor het eerst naar RMC Groot Klimmendaal

Voor het eerst naar RMC Groot Klimmendaal

Bent u net doorverwezen naar ons? Dan heeft u bij de huisarts of specialist al gehoord over RMC Groot Klimmendaal. Misschien heeft u onze website al bezocht of heeft u van uw arts informatie ontvangen.

Graag heten wij u welkom in de nieuwe film Voor het eerst naar RMC Groot Klimmendaal. En vertellen wij u meer over ons revalidatie medisch centrum en over revalideren. De nieuwe film hoort bij de gelijknamige folder die u ook op onze website terug kunt vinden.

Bekijk nu de film
Klik hier om de film te bekijken of de folder te downloaden. Bent u niet zelf maar is uw kind naar ons doorverwezen, dan klikt u hier voor de juiste pagina.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook