Tekstgrootte: Voorkeuren

12-01-2015Nieuwe film therapeutische peutergroepen

Nieuwe film therapeutische peutergroepen

We hebben weer een nieuw filmpje beschikbaar in de reeks waarin één van onze cliënten van het Expertisecentrum Kinderen & Jongeren u het belang laat zien van revalidatie in zijn leven. Dit keer krijgt u een kijkje in een van onze therapeutische peutergroepen.

De therapeutische peutergroepen zijn speciaal bedoeld voor kinderen met een lichamelijke of meervoudige beperking in de leeftijd van anderhalf tot vier jaar. De peutergroep biedt een veilig en uitdagend klimaat waarbinnen de ontwikkeling van het kind wordt gestimuleerd en fysiotherapie, ergotherapie en logopedie kunnen worden gegeven. Dit gebeurt zowel individueel als groepsgewijs.

Het indrukwekkende filmpje is hier te bezichtigen. Meer films over revalideren bij RMC Groot Klimmendaal, kunt u hier bekijken.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook