Tekstgrootte: Voorkeuren

30-09-2014Nieuwe expositie Serife de Jong

Nieuwe expositie Serife de Jong

Tot half oktober is een nieuwe expositie te bezichtigen in het hoofdgebouw van RMC Groot Klimmendaal in Arnhem. De expositie is dit keer van beeldend kunstenaar Serife de Jong. Naast prachtige foto’s, is er ook een kleine selectie schilderwerken van deze kunstenaar te bewonderen.

Serife de Jong is afgestudeerd in beeldende kunst aan de kunstacademie AKV/St. Joost in Den Bosch. De Jong richt zich op fotografie, maar houdt zich ook bezig met het maken van schilderijen, tekeningen en video’s. Naast het maken van eigen werk, doet zij ook veel uiteenlopende opdrachten met andere kunstenaars.

De nieuwe tentoonstelling bestaat uit een mix van foto’s met een documentair karakter, gemaakt tijdens een reis naar Kirgizië. Wilt u meer weten? Lees verder op de website van Serife de Jong.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook