Tekstgrootte: Voorkeuren

16-10-2014Nieuwe expositie: Kleurrijke bewegingen

Nora van Klingeren: Kleurrijke bewegingen

Textielkunstenares Nora van Klingeren uit Gouda exposeert van 15 oktober tot begin december in Gebouw A van RMC Groot Klimmendaal met haar tentoonstelling ‘Kleurrijke bewegingen’.

Nora van Klingeren studeerde bouwkunde en is later aan de slag gegaan als projectmanager. Na een tijdje besloot de kunstenares verder te gaan in de kunstwereld. Werken met textielmaterialen bleek haar passie te zijn. Van Klingeren is gespecialiseerd in het maken van wandkleden, tassen, sjaals en wandtextiel van vervilt wol en handgeschilderde, gezeefdrukte zijde. In haar werk combineert Van Klingeren graag verschillende technieken. De kunstenares haalt haar inspiratie uit dagelijkse dingen, zoals steden, landen, natuur, seizoenen en mensen en verbindingen.

De expositie ‘Kleurrijke bewegingen’ bestaat uit een selectie kunstwerken gemaakt van zijde en vilt. Wilt u meer weten over textielkunstenares Nora van Klingeren en haar werk? Bezoek dan haar website voor meer informatie.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook