Tekstgrootte: Voorkeuren

05-12-2014Nieuwe dienstregeling bussen Arnhem

Nieuwe dienstregeling bussen regio Arnhem

Met ingang van zondag 14 december 2014 gaat de nieuwe dienstregeling in van de bussen van Breng. Voor de bussen van en naar RMC Groot Klimmendaal geldt dat er geen wijzigingen zijn.

Hieronder is een overzicht te zien van de lijnen die u kunt nemen vanaf Arnhem Centraal Station om naar de Heijenoordseweg 5 te komen:

  • Lijn 105 richting Barneveld
  • Lijn 10 richting Sportcentrum Papendal
  • Lijn 9 richting Schaarsbergen IPC

De lijnen die u van RMC Groot Klimmendaal naar Arnhem Centraal Station brengen, zijn:

  • Lijn 105 richting Barneveld
  • Lijn 10 richting Arnhem CS
  • Lijn 9 richting Velp Ziekenhuis

Wilt u weten welke bustijden wel veranderen, klik dan hier voor de website van Breng. Alle nieuwe routes en vertrektijden zijn op deze website te vinden.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook