Tekstgrootte: Voorkeuren

23-05-2014Nieuw! Nieuwsbrief verwijzers

Nieuw! Nieuwsbrief verwijzers

Deze week is de eerste digitale nieuwsbrief aan onze verwijzers verstuurd. In de nieuwsbrief worden artsen, behandelaren en andere verwijzers en initiatiefverwijzers van RMC Groot Klimmendaal op de hoogte gehouden van de actualiteiten binnen RMC Groot Klimmendaal. Heeft u als verwijzer de nieuwsbrief gemist? Dan kunt u de nieuwsbrief ook op onze website lezen via deze link.

Wilt u voortaan ook een nieuwsbrief automatisch ontvangen in uw mailbox, schrijf u dan nu in via deze link. Tip voor (uw) cliënten: we hebben ook een nieuwsbrief voor cliënten en andere geïnteresseerden. Via deze link kunnen zij zich opgeven voor de nieuwsbrief van hun keuze.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook