Tekstgrootte: Voorkeuren

15-06-2018Nieuw: brochure Kliniek Volwassenen Arnhem

Link: 2769

Klimmendaal heeft een nieuwe brochure uitgebracht over de Kliniek Volwassenen in Arnhem. In deze brochure informeren wij patiënten over de gang van zaken tijdens de behandeling. Er is zowel praktische als algemene informatie te vinden over onze voorzieningen en activiteiten.

In een aantal opzichten is Klimmendaal te vergelijken met een gewoon ziekenhuis, maar er zijn ook verschillen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van revalidatie. Als patiënt volgt u een therapieprogramma dat een deel van de dagin beslag neemt. Daarbij stimuleren wij u om zoveel mogelijk zelf te doen, met alsdoel dat u weer zo zelfstandig mogelijk gaat functioneren.

Bij klinische opname verblijft u langere tijd in het revalidatiecentrum in Arnhem, ook gedurende de nacht. U ontvangt vooraf informatie over de opnamedatum en het tijdstip waarop we u verwachten.

In deze brochure leest u meer over de betrokken behandelaars bij klinische opname, over het revalidatieproces en over de voorzieningen op de afdeling en in het gebouw op de locatie Arnhem.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook