Tekstgrootte: Voorkeuren

28-12-2017Neuropsycholoog Fasotti in HersenMagazine

Neuropsycholoog Fasotti in HersenMagazine

De nieuwe uitgave van het HersenMagazine is onlangs uitgebracht. Ditmaal met het thema ‘vermoeidheid’.

In dit nummer wordt een onderzoek van onze neuropsycholoog Fasotti besproken. Fasotti doet al jaren onderzoek naar vermoeidheid bij mensen met hersenletsel. ‘Bepaalde hersengebieden zijn gevoelig voor vermoeidheidsklachten.’

Naast het artikel over het onderzoek van Fasotti zijn er ook artikelen te lezen over een onderzoek naar migraine en een artikel over het slaapgedrag van jongeren.

Wilt u het artikel over het onderzoek van Fasotti lezen en de rest van het HersenMagazine bekijken? Kijk hier voor de online versie.

Bron: HersenMagazine jrg. 15, nr. 4, december 2017

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook