Tekstgrootte: Voorkeuren

26-04-2017Netwerkbijeenkomst Hersenletsel Salland

Deventer Ziekenhuis

Dinsdag 9 mei aanstaande, tijdens de Europese Dag van de Beroerte, wordt in het Deventer Ziekenhuis de netwerkbijeenkomst 'De impact van hersenletsel' door Netwerk Hersenletsel Salland georganiseerd.

Deze bijeenkomst is het moment om alle betrokkenen van het Netwerk Hersenletsel Salland te ontmoeten. Er is hier de mogelijkheid kennis, ervaringen en ontwikkelingen op het gebied van hersenletsel uit te wisselen en te delen. De bijeenkomst begint om 16.45 uur en duurt tot 20.00 uur. Tijdens de bijeenkomst zal er een keten brede casuïstiekbespreking plaatsvinden, met een panel onder andere bestaande uit onze revalidatiearts Fred de Jong.

Meer informatie
De netwerkbijeenkomst zal plaatsvinden in het auditorium van het Deventer Ziekenhuis, Nico Bolkensteinlaan 75, 7416 SE in Deventer. Aanmelden kan via www.zorginsalland.nl of door een mail te sturen aan a.wolters@dz.nl. Bekijk hier het volledige programma van de bijeenkomst.

Netwerk Hersenletsel Salland
Netwerk Hersenletsel Salland werkt aan de juiste zorg op het juiste moment en de juiste plek. Aangesloten partners zijn: Klimmendaal, Deventer Ziekenhuis, Carinova, Solis Zorggroep, Dimence, InteraktContour, Tactus, Zozijn, MEE en HCDO.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook