Tekstgrootte: Voorkeuren

22-08-2017Netwerkbijeenkomst Handtherapie

Netwerkbijeenkomst Handtherapie

Op donderdag 28 september 2017 organiseert het handenteam van Klimmendaal de netwerkbijeenkomst Handtherapie van 19.30-21.30 uur in de theaterzaal van Klimmendaal, gebouw A in Arnhem.

De bijeenkomst is voor handtherapeuten, artsen en andere professionals uit de regio om ervaringen uit te wisselen en gespecialiseerde kennis met elkaar te delen. Het thema van deze bijeenkomst is: ‘Chronische klachten aan hand en arm’. Tijdens de avond komen vragen aan bod, zoals: ‘Wanneer worden acute klachten chronisch? Hoe herken je dat? Wat gebeurt er op dat moment in het brein? Wat kun je daar als handtherapeut mee? Wanneer kan een gespecialiseerd revalidatieteam meerwaarde hebben?’

Programma

  • 19.30 Inleiding
  • 19.45 Presentatie ‘Wat als klachten niet voldoende herstellen? De rol van het brein en behandelmogelijkheden bij chronische klachten aan hand en arm’, door ergotherapeut I. Louwinger, & GZ-psycholoog M. van de Sande).
  • 20.45 Kennisuitwisseling aan de hand van casuïstiek en vragen
  • 21.15 Afsluiting

Komt u ook?
Voor deze bijeenkomst kunnen handtherapeuten, artsen en andere professionals zich per e-mail aanmelden tot 20 september 2017 via: handtherapie@klimmendaal.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook