Tekstgrootte: Voorkeuren

07-01-2015Nebula Wand bij Trots op Gelderland

Nebula Wand bij Trots op Gelderland

Vandaag, woensdag 7 januari, start een nieuw wekelijks televisieprogramma om 18.20 uur op Omroep Gelderland met de naam Trots op Gelderland. Het programma gaat over verschillende innovatieve ideeën, ontwerpen en producties in de provincie Gelderland. In deze eerste uitzending kunt u onze Nebula Wand in werking zien. Eén van onze jonge cliënten vertelt hoe het gebruik van de Wand haar helpt tijdens het revalidatieproces bij RMC Groot Klimmendaal.

De Nebula Wand van RMC Groot Klimmendaal is een interactieve lichtmuur die bestaat uit een levensgroot touchscreen van ledlampjes met beeld en geluid. Cliënten kunnen middels de Wand een uitdagend spel- en beweegprogramma volgen die de revalidatie bevordert op een interactieve manier. RMC Groot Klimmendaal gebruikt de Nebula Wand tijdens groepstherapieën van het Expertisecentrum Kinderen & Jongeren aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Voor individuele therapieën op locatie Doetinchem in Scholengemeenschap Mariëndael en op locatie Arnhem in Scholengemeenschap Lichtenbeek is een mobiele Nebula beschikbaar.

Meer informatie over onze Nebula Wand kunt u vinden via deze link. Voor meer informatie over het programma Trots op Gelderland klikt u op deze link.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook