Tekstgrootte: Voorkeuren

27-09-2018NAH-congres van start

Afbeelding: NAH congres

Vandaag gaat het Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) congres van start, hét congres over hersenziekten en –beschadigingen. Dit congres is voor verpleegkundigen en verzorgenden.

Tijdens dit congres geeft onze GZ-psycholoog Carly Betting een lezing over vermoeidheid bij NAH. Ook geeft ze een workshop over deze vermoeidheid.

Daarnaast komen er meer onderwerpen aan bod, zoals de gevolgen van stress voor NAH-patiënten, de anatomie van de hersenen en hoe agressie voorkomen kan worden.

Bent u benieuwd naar het congres of wilt u het congres zelf een keer bijwonen? Meer informatie kunt u lezen op de website van het congres.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook