Tekstgrootte: Voorkeuren

26-05-2016Musical Aardvarken ontvoerd!

Musical Aardvarken ontvoerd!

Aardvarken ontvoerd! belooft een schitterende musical te worden. Deze bijzondere voorstelling is te bekijken op dinsdagavond 21 juni om 19.30 uur en op woensdagmiddag 22 juni om 14.00 uur in de theaterzaal van Klimmendaal op onze locatie aan de Heijenoordseweg in Arnhem. De musical wordt gespeeld door 22 kinderen met en zonder beperking. De kostuums worden verzorgd door twee klassen van de MBO-opleiding Fashion & Design van het Rijn IJssel-college. De musical is mede mogelijk gemaakt door het Johanna KinderFonds.

Reserveren kan nu!
Wilt u verzekerd zijn van een plek? Reserveer dan nu via een van de links hieronder. De toegang is 2 euro per persoon. U betaalt dit bedrag bij binnenkomst voor aanvang van de voorstelling.

  • Wilt u op 21-6-2016 komen om 19.30 uur? Klik hier.
  • Wilt u op 22-6-2016 komen om 14.00 uur? Klik hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook