Tekstgrootte: Voorkeuren

03-03-2014Mud Masters Obstacle Run voor de Grail!

Mud Masters


Aanstaande zondag 9 maart vindt de 4e Mud Masters plaats waarin deelnemers de uitdaging aangaan voor het Revalidatiefonds. Bij de Mud Masters Obstacle Run draait het om doorzettingsvermogen, kunnen samenwerken, lef en een goede conditie.

Het Revalidatiefonds wil door sportieve evenementen mensen betrekken bij de activiteiten van het fonds. Hindernissenparcours zoals Mud Masters vormen een mooie metafoor voor het revalidatietraject.

Wij als RMC Groot Klimmendaal doen ook mee aan Mud Masters met ons eigen team. De opbrengst van dit evenement gaat naar de Grail. De Grail is een virtual reality systeem dat bestaat uit een loopband in twee delen waarvan de snelheid afzonderlijk van elkaar kan worden ingesteld, met een krachtenplatform en een groot beeldscherm. Dankzij de geavanceerde technologie kan een revalidant in een veilige setting inzicht krijgen in mogelijkheden, maar ook in grenzen. Trainen op de Grail kan worden aangepast aan de individuele behoeften.

Wilt u het team van RMC Groot Klimmendaal steunen? Doneer dan nu via: https://www.justgiving.nl/nl/companies/150-groot-klimmendaal

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook