Tekstgrootte: Voorkeuren

26-09-2014Mooi Mens Verkiezing 2014

Mooi Mens Verkiezing 2014

Stichting IZZ heeft grote bewondering voor alle zorgmedewerkers die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor anderen. Maar sommigen springen eruit omdat zij iets extra’s betekenen voor de zorg. Bijvoorbeeld met een bijzonder project of eigen initiatief.

Kent u iemand met een bijzonder project of eigen initiatief in de zorg? Meld hem of haar dan voor 1 oktober aanstaande aan voor de Mooi Mens verkiezing 2014. Meer informatie over de actie en aanmelding leest u op deze website.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook