Tekstgrootte: Voorkeuren

02-10-2020Mondneusmaskers voor alle bezoekers, patiënten en medewerkers

Vanaf maandag 5 oktober vragen wij patiënten, bezoekers en medewerkers een mondneusmasker te dragen bij een bezoek aan Klimmendaal. Dit geldt voor alle patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar. Met deze maatregel geven wij gehoor aan het dringend advies van de overheid om een mondneusmasker te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes.

De mondneusmaskers moeten gedragen worden door patiënten, bezoekers en medewerkers als zij door het gebouw lopen, in de wachtruimte zitten of in de behandelruimte zijn. Zittend in het restaurant mag het mondneusmasker af. Patiënten hoeven het mondneusmasker niet te dragen in de gymzaal, fitnesszaal of in het zwembad.

Een uitzondering zijn de ruimtes waar er een spatscherm is. Daar hoeft geen mondneusmasker gedragen te worden.

Eigen mondneusmasker
De patiënt of bezoeker kan een eigen mondneusmasker dragen. Als een patiënt of bezoeker geen eigen mondneusmasker bij zich heeft,  ontvangt hij of zij deze bij binnenkomst.

Klinische patiënten
Patiënten die opgenomen zijn in de kliniek, hoeven op hun eigen kamer geen mondneusmasker te dragen, ook niet als dat een gedeelde kamer is. In het contact met andere mensen dan de kamergenoot moet het mondneusmasker wel gedragen worden.

Ziekenhuis-, school- en verpleeghuislocaties
Klimmendaal behandelt ook in gebouwen van andere organisaties, zoals scholen, ziekenhuizen en verpleeghuizen. Op deze locaties volgt Klimmendaal het beleid van deze organisaties.

Patiënten en bezoekers die geen mondneusmasker dragen, wordt verzocht het gebouw te verlaten.

Afbeelding: KLIMMENDAAL-Mondneusmasker bij Klimmendaal

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook