Tekstgrootte: Voorkeuren

12-11-2014Miniconcert op centraal station Arnhem

Jaarlijkse kindermusical Mathilda

Komt u ook een kijkje nemen? Vandaag is een bijzonder miniconcert tussen 14.00 en 14.30 uur in de voetgangerstunnel van het centraal station in Arnhem. Dit concert wordt georganiseerd door muziektherapeut Alex Hanssen van RMC Groot Klimmendaal, in samenwerking met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). Hij brengt samen met zo’n twintig kinderen verschillende liedjes ten gehore aan de reizigers op het station.

Het miniconcert laat zien wat RMC Groot Klimmendaal doet met de ondersteuning van het NSGK aan onze bijzondere muziekvoorstellingen zoals verwerkingsprogramma Flashback, slagwerkproject KABOEM! en de jaarlijkse kindermusical. Therapie en integratie tussen kinderen en jongeren met en zonder handicap gaan hierbij hand in hand. Daarnaast ondersteunt het concert tevens de collecteweek van het NSGK.

NSGK zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap. De stichting maakt het mogelijk dat jonge mensen met hun beperking gewoon kunnen spelen, leren, sporten, wonen en werken. Meer informatie over het NSGK leest u op www.nsgk.nl

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook