Tekstgrootte: Voorkeuren

29-09-2014Meest leefbare gebouw van NL in de zorg

Meest leefbare gebouw van NL in de zorg

The Optimist heeft afgelopen weekend het hoofdgebouw van RMC Groot Klimmendaal in Arnhem uitgeroepen als beste voorbeeld van leefbare omgeving in de categorie Zorg. De leefbaarheid van het gebouw beoordeelden ze op vijf categorieën: harmonie met de omgeving, aanpassingsvermogen wat betreft het gebruik, leefklimaat van de mens, ecologische verantwoordelijkheid en de mate van een gastvrij gevoel.

De jury oordeelde onder andere over RMC Groot Klimmendaal: “Dit is een waanzinnig mooi vormgegeven zorginstelling. Vooral de relatie met de natuur is spectaculair”.

Lees meer in The Optimist, als bijlage van NRC Handelsblad, zaterdageditie 27 september 2014 of kijk op de website van The Optimist of bekijk de website van De Nieuwe Draai, inspiratie voor een leefbare omgeving.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook