Tekstgrootte: Voorkeuren

18-08-2015Meer verwijzingen kinderkliniek

Meer verwijzingen kinderkliniek

De Sint Maartenskliniek in Nijmegen gaat voor de klinische opname van kinderen en jongeren doorverwijzen naar de kinderkliniek van RMC Groot Klimmendaal. Binnen RMC Groot Klimmendaal op de locatie Arnhem is een kinderkliniek van veertien bedden gevestigd. RMC Groot Klimmendaal is verheugd om hier ook kinderen uit de regio Nijmegen te ontvangen. 

Sinds 17 juli 2015 richt de Sint Maartenskliniek op de locatie in Nijmegen zich meer op poliklinische behandeling en dagbehandeling voor kinderen. Wel blijven er drie bedden over in Nijmegen voor de klinische revalidatie na een orthopedische ingreep of een behandeling met botox. Voor de overige kinderen en jongeren geldt dat als uit de intake blijkt dat een klinische opname nodig is, de Sint Maartenskliniek doorverwijst naar RMC Groot Klimmendaal in Arnhem. De Sint Maartenskliniek en RMC Groot Klimmendaal werken al jaren intensief samen in de regio.

Meer informatie over de klinische afdeling op RMC Groot Klimmendaal in Arnhem leest u op deze webpagina en in deze brochure.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook