Tekstgrootte: Voorkeuren

08-12-2016Luciano Fasotti wint Betto Deelmanprijs

Luciano Fasotti

De Stichting Neuropsychologie Nederland heeft besloten om de Betto Deelmanprijs 2017 uit te reiken aan Luciano Fasotti, klinisch neuropsycholoog bij Klimmendaal! Luciano krijgt deze prijs vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten als neuropsycholoog en zijn belangrijke bijdrage aan het vakgebied van de neuropsychologie in Nederland in het bijzonder op het gebied van de revalidatie. De Betto Deelmanprijs, die bestaat uit een erepenning en een bedrag van 5000 euro, wordt in het voorjaar van 2017 uitgereikt. Wij feliciteren Luciano van harte met deze bijzondere prijs.

Stichting Neuropsychologie heeft als doel wetenschappelijk onderzoek in de neuropsychologie en de klinische toepassing ervan te bevorderen en de publieke bekendheid ervan te vergroten. De stichting tracht dit doel ondermeer te verwezenlijken door de Betto Deelmanprijs uit te reiken. De prijs werd eerder uitgereikt aan Han Diesfeldt (2009), Roy Kessels (2011), Hanna Swaab (2013), Hilde Geurts (2014),  Esther van den Berg (2015) en Erik Scherder (2016). De prijs is vernoemd naar prof. dr. Betto Deelman (1934 – 2012), hoogleraar neuropsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en één van de grondleggers van de neuropsychologie in Nederland.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook