Tekstgrootte: Voorkeuren

12-04-2018Luciano Fasotti schreef mee aan Neuropsychological Rehabilitation

Luciano Fasotti schreef mee aan Neuropsychological Rehabilitation

Onze klinisch neuropsycholoog Luciano Fasotti heeft twee hoofdstukken geschreven van het boek ‘Neuropsychological Rehabilitation’. In het boek wordt ingegaan op algemene kwesties in neuropsychologische revalidatie, onderzoeken en nieuwe en opkomende benaderingen, zoals hersentraining en sociale robotica.

Fasotti schrijft in hoofdstuk 3 van het boek over herstelmechanismen na een hersenbeschadiging. In hoofdstuk 13 gaat hij in op het herstel van vertraagde informatieverwerking.

Het boek is onder andere te bestellen bij bol.com

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook