Tekstgrootte: Voorkeuren

26-10-2015Lotgenotenbijeenkomst Hersenletsel.nl

Lotgenotenbijeenkomst Hersenletsel.nl

Op maandag 2 november 2015 organiseert de werkgroep Arnhem en omgeving van Hersenletsel.nl de tweede lotgenotenbijeenkomst bij RMC Groot Klimmendaal, voor mensen met NAH en hun netwerk. Tijdens de bijeenkomst zullen de deelnemers in gesprek gaan met elkaar door middel van het spel: “Steekje los? Een eigenwijs spel.’’ Dit is een spel met vragen en opdrachten dat speciaal ontwikkeld is voor mensen met NAH.

Mensen met NAH en hun netwerk zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Marij Bachrach, secretariaat Hersenletsel.nl, via telefoonnummer 06-42194645 of via het e-mailadres: m.bachrach@nah.nl.

De avond vindt plaats bij RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg 5 in Arnhem en start om 20.00 uur (graag aanwezig om 19.50 uur) en duurt tot 22.00 uur. Voor leden van ‘Hersenletsel.nl’ is de bijeenkomst gratis, voor niet-leden is de bijdrage
€ 2,50 per persoon.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook