Tekstgrootte: Voorkeuren

07-11-2017Locatie Arnhem live met het R-EPD!

Locatie Arnhem live met het R-EPD!

Deze week was het dan zover: de livegang van het R-EPD voor de locatie Heijenoordseweg in Arnhem. Hiermee zijn meteen meerdere teams gestart met het werken in het elektronische patiëntendossier. Zowel de kliniek als de polikliniek van de teams Volwassenen Neurologie en Orthopedie en Pijn werken vanaf nu in het R-EPD en slaan de gegevens van patiënten op in het elektronische dossier.

Hiermee kunnen wij de privacy van de patiëntgegevens nog beter waarborgen. Het elektronisch dossier is voor de behandelaars altijd beschikbaar om in te zien, op verschillende locaties en werkplekken, waardoor zij nog efficiënter kunnen werken en eenvoudiger informatie kunnen uitwisselen.

Na de teams in Ede en Arnhem worden de komende weken de teams in Apeldoorn locatie Arnhemseweg getraind in het werken met het R-EPD. Zij gaan vanaf 4 december a.s. werken met het elektronisch dossier. Vervolgens wordt het R-EPD verder geïmplemteerd in de organisatie.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook