Tekstgrootte: Voorkeuren

04-12-2017Locatie Apeldoorn live met het R-EPD!

Locatie Apeldoorn live met het R-EPD!

Vandaag, 4 december, zijn de teams Volwassenen op de locatie Arnhemsweg in Apeldoorn live gegaan met het R-EPD. Hiermee zijn meteen meerdere teams gestart met het werken in het elektronische patiëntendossier. Zowel de kliniek als de polikliniek van de teams Volwassenen Neurologie en Orthopedie en Pijn werken vanaf nu in het R-EPD. 

Hiermee kunnen wij de privacy van de patiëntgegevens nog beter waarborgen. Het elektronisch dossier is voor de behandelaars altijd beschikbaar om in te zien, op verschillende locaties en werkplekken, waardoor zij nog efficiënter kunnen werken en eenvoudiger informatie kunnen uitwisselen.

In 2018 wordt het R-EPD verder geïmplementeerd in de organisatie.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook