Tekstgrootte: Voorkeuren

12-12-2016Live uitzending Hersenletsel.nl

Hersenletsel.nl

Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl is een paar maanden geleden gestart met het maken van online Tv-uitzendingen voor en over mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Dit om aandacht te kunnen geven aan thema’s die spelen in de levens van mensen die getroffen zijn door mensen met NAH. De eerste uitzending van NAH-TV van 10 oktober was al een groot succes  en vanavond wordt om 20:00 de tweede live Tv-uitzending van NAH-TV uitgezonden. Dit keer zal het gaan over partnerrelaties.

De Tv-uitzending van NAH TV kan online worden bekeken via deze website. Via dezelfde website is ook alvast het voorproefje te bekijken. 

Na de uitzending van vanavond staat op maandag 30 januari de volgende uitzending gepland. Deze zal dan gaan over het thema ‘Family Matters’.

Wanneer je de uitzending onverhoopt niet kunt bekijken, kun je hem via deze link vanaf een paar dagen na de uitzending terugkijken.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook