Tekstgrootte: Voorkeuren

29-06-2017Lingecollege Tiel, bedankt!

Lingecollege Tiel, bedankt!

Op 21 april jl. organiseerde het Lingecollege in Tiel een sponsorloop om geld in te zamelen voor de Stichting Vrienden van Klimmendaal. Daar werd door de leerlingen een prachtig bedrag van maar liefst €1195,35 opgehaald! Het initiatief van de sponsorloop lag bij Lingecollege-leerlinge Daphne, die in de kliniek Kind & Jeugd van Klimmendaal in Arnhem gelegen heeft en behandeld werd. Het opgehaalde geld komt dan ook ten goede aan de kliniek Kind & Jeugd.


Op donderdagochtend 29 juni 2017 werd Daphne verrast tijdens haar bezoek aan Klimmendaal. Op de klinische afdeling hadden de jongeren, enkele therapeuten en de Vrienden van Klimmendaal zich verzameld om Daphne en haar klasgenoten te bedanken voor hun actie. Daphne en haar ouders werden toegesproken en Daphne kreeg een cheque overhandigd waarop is te zien wat er van het ingezamelde geld wordt aangeschaft voor de afdeling: een voetbal met stevige voetbalgoals, een cadeau dat helemaal bij voetbalfan Daphne past! Ook komen er een elektronisch dartbord met softtip pijlen, diverse bordspellen en spelletjes voor geheugentraining en ruimtelijk inzicht voor alle leeftijden. Als bedankje was er ook een grote snoeppot voor de klas van Daphne.

We bedanken Daphne, het Lingecollege en haar leerlingen graag voor hun geweldige prestatie!

Lingecollege Tiel, bedankt!
De overhandigde cheque met daarop afgebeeld wat er met het ingezamelde geld is gedaan. Klik op de afbeelding om de cheque te vergroten.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook