Tekstgrootte: Voorkeuren

26-01-2015Liedjes uit Flashback live

Liedjes uit Flashback live

We hebben weer nieuwe liedjes op onze website staan uit de afgelopen Flashbackvoorstelling. Dit keer zijn het de live registraties van de nummers: Springen, 10 minuten 100 procent en Stromen. Ook de songteksten zijn te downloaden. Zelfstandigheid, doseren en verdriet zijn de thema’s die u in deze liedjes tegenkomt.

Onder de naam Flashback maken cliënten van RMC Groot Klimmendaal met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) muziektheaterproducties over hun persoonlijke ervaringen. De deelnemers van Flashback hebben hersenletsel opgelopen door bijvoorbeeld een hersenbloeding, hersentumor of een verkeersongeluk. De afgelopen maanden hebben ze gerevalideerd binnen RMC Groot Klimmendaal of het zijn leerlingen van Brein Support.

Tijdens de multimediavoorstelling van Flashback zijn eigentijdse liedjes, korte filmpjes, toneel en aangrijpende poëzie te zien. In de voorstelling verbeelden de deelnemers de grote ommekeer in hun leven en hoe ze met de vaak moeilijke nieuwe situatie omgaan. Door Flashback kunnen de deelnemers enerzijds zelf hun beperking beter verwerken, en anderzijds anderen informeren over hun vaak onzichtbare beperking. Meer informatie en filmpjes vindt u op deze webpagina of op dit Youtubekanaal.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook