Tekstgrootte: Voorkeuren

17-06-2019Laura Nuhaan nieuw lid Raad van Toezicht Klimmendaal

Afbeelding: Laura Nuhaan1

Drs. Laura Nuhaan is per 1 juni 2019 als lid toegetreden tot de Raad van Toezicht van Klimmendaal Revalidatiespecialisten.

Laura Nuhaan studeerde af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij behaalde haar masters Bedrijfseconomie, Marketing en Sales. Daarna heeft zij diverse functies gehad voornamelijk binnen de technologie en innovatie zowel in executive als consulting rollen. Ze heeft een ruime internationale ervaring waaronder tien jaar in Silicon Valley waar zij bij verschillende start ups betrokken is geweest en haar eigen start-up in E-health is gestart.

Laura Nuhaan is werkzaam als Executive Digital Advisor bij Microsoft waar zij directies helpt bij het digitaal transformeren van hun bedrijven. Daarnaast is ze sinds 2009 partner bij The Andeta Group met als focus innovatie.

Laura Nuhaan: “Ik kijk uit naar het mogen bijdragen aan de belangrijke missie van Klimmendaal om specialistische revalidatiegeneeskundige zorg te bieden met als doel een optimale participatie in de samenleving. Mijn ervaring in health tech, innovatie en klantgerichtheid kan ik daarbij goed benutten.

Bert Bunnik, voorzitter Raad van Toezicht: “Wij zijn blij dat we Laura hebben kunnen benoemen als nieuw lid. Samen met de Ondernemingsraad hebben we een profiel opgesteld dat aansloot op de strategische discussie over de koers van Klimmendaal en de Raad van Toezicht en de inventarisatie en analyse van de behoefte aan expertise binnen de Raad. Van alle kandidaten paste Laura het beste bij dit profiel. We verwachten een goede en deskundige samenwerking met haar”.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook