Tekstgrootte: Voorkeuren

12-12-2018KRACHT magazine, dé kennismaking met Klimmendaal

Link: 2913

Klimmendaal lanceert KRACHT magazine. In dit bewaarmagazine maakt u kennis met Klimmendaal. Een wereld van patiënten, behandelingen, professionals, sport, onderzoek, innovaties en betrokken familieleden. Een wereld waarin met een lach en een traan wordt gewerkt aan zo zelfstandig mogelijk functioneren in de maatschappij.

Door middel van ervaringsverhalen van patiënten én behandelaren laten wij zien wat wij kunnen betekenen voor onze patienten. Want: voor revalideren is kracht nodig. Kracht om verder te gaan, geduld en discipline te tonen en niet op te geven bij tegenslag.

Bekijk het magazine online >>

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook