Tekstgrootte: Voorkeuren

15-12-2016Konnect nu ook in Arnhem

Konnect

Het digitale ouderportaal Konnect is nu ook live gegaan op de locaties Heijenoordseweg in Arnhem en Mariëndaal in Doetinchem.

Konnect is een ouderportaal dat zorgt voor communicatie tussen ouders en behandelaars. Zowel via de computer als via een smartphone of tablet kunnen behandelaars informatie, berichten of leuke belevingen van onze patiënten met de ouders of verzorgers delen. Deze applicatie is vorig jaar bij Klimmendaal Kind & Jeugd in Apeldoorn geïmplementeerd.

Het portaal wordt nu ook door de behandelaars en ouders in Arnhem volop gebruikt en vervangt daarmee de papieren communicatieklapper. Het gebruik op computer, tablet en telefoon op een zelf uitgekozen tijdstip wordt door ouders als fijn ervaren: ‘Het is heel handig om zo snel alles te kunnen bekijken op je smartphone. Lekker makkelijk die snelle communicatie via een digitaal portaal!’ Ook het toevoegen van foto’s en filmpjes via Konnect is mogelijk en wordt erg gewaardeerd door de ouders en de kinderen: ‘Wat leuk dat jullie ook filmpjes maken! We hebben het filmpje samen bekeken en mijn dochter vindt het geweldig!’

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook