Tekstgrootte: Voorkeuren

15-05-2014Komt u ook naar de musical Minoes?

Komt u ook naar de musical Minoes?

Vanaf nu kunt u uw plaatsen reserveren voor de bijzondere voorstelling Minoes. Deze vrolijke en spannende musical is te bekijken op dinsdagavond 17 juni om 19.00 uur of op woensdagmiddag 18 juni om 14:00 uur in de theaterzaal van RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem. De musical is een eigentijdse versie van het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt en wordt gespeeld door 18 kinderen met en zonder beperking.

Klik hier om nu uw plekken te reserveren voor dinsdagavond 17 juni!
Klik hier om nu uw plekken te reserveren voor woensdagmiddag 18 juni!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook