Tekstgrootte: Voorkeuren

04-08-2014Kom je ook bij een van onze Clubs Klimmendaal?

Kom je ook bij een van onze Clubs Klimmendaal?

Houd je van koken, of dansen, zingen en toneelspelen? Dan hebben wij Clubs Klimmendaal voor jou! Deze clubs bieden kinderen en jongeren allerlei leuke activiteiten binnen RMC Groot Klimmendaal. Dit jaar kun je, afhankelijk van je leeftijd, kiezen uit de kookclub of de musicalclub.

Meer weten?
Je kunt je vanaf nu al aanmelden voor de club van jouw keuze in het nieuwe schooljaar 2014-2015. Meer informatie lees je op deze pagina van onze website.

Direct aanmelden
Meld je voor 8 september aanstaande aan voor één van de Clubs Klimmendaal! Klik hier om je direct aan te melden via het online aanmeldformulier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook