Tekstgrootte: Voorkeuren

25-07-2019Klimmendaal start Tech Advies Team

Klimmendaal is gestart met een project Tech Advies Team. Het team onderzoekt, adviseert en begeleidt kinderen met Celebrale Parese  en hun ouders met de implementatie van assistive technology (AT).  AT staat voor alle technologische hulpmiddelen die de zelfstandigheid bevorderen in het uitvoeren van taken en die ze zonder deze technologie niet kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan spraakapparatuur, aangepast spel, omgevingsbesturing of middelen voor  het zelfstandig verplaatsen. Het Techteam bestaat uit een interdisciplinaire samenstelling van een revalidatiearts, orthopedagoog, logopedist, ergotherapeut, fysiotherapeut en leerkracht.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook